УКРАЇНСЬКА ГЕРАЛЬДИЧНА КОЛЕГІЯ
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2009 » Грудень » 14 » Українська геральдична колегія: заснування та становлення
11:00
Українська геральдична колегія: заснування та становлення
 
 Українська геральдична колегія створена у вересні 1999 року згідно з рішенням ХІV зльоту геральдистів України, який проходив у Кіровограді. Мотиваційним поштовхом до її створення стала низка об’єктивних обставин, серед яких були відсутність реєстрації гербів в Українському геральдичному товаристві та відсутність у його лавах злагоди та здравомислячих підходів до справ геральдики.
Серед інших чинників було детальне вивчення досвіду роботи та інших засад в роботі Американської геральдичній колегії та Руській геральдичній колегії(Російська Федерація), а також багатовіковий досвід роботи Королівської Герольдії Об’єднаного Королівства. Ще одним поштовхом до створення аналогічної геральдичної колегії стала та обставина, що герб Президента України Леоніда Кучми був розроблений колегами з Росії та внесений Матрикул Руської геральдичної колегії (РГК) за № 465. Ця обставина стала останньою краплею в довготерпінні, бездіяльності з галузі розробки та реєстрації особистих гербів в Україні, перебування під парасолькою меншовартості в геральдиці та прагнення хоча б якось зрушити справу з місця у потрібному напрямку.

Головою Української геральдичної колегії було одноголосно обрано одного з ініціаторів її заснування та організатора широкого геральдичного руху в Україні Анатолія Авдєєва, який починав займатися геральдикою, як колекціонер, ще наприкінці 60-х років минулого століття, а потім з групою сподвижників Ігорем Сметанніковим (Моніно), Костянтином Богатовим (Кишинів), Володимиром Сержаном (Мінськ), Євгеном Малахою (Донецьк) та іншими створили широкий геральдичний рух на терені всього колишнього СРСР, зайнялися пошуково-дослідницькою роботою та розробками нових гербів на основі зовсім забутих у радянські часи міжнародних геральдичних канонах.

З проголошенням незалежності України Анатолій Авдєєв став ініціатором проведення зльотів геральдистів України, перший з яких пройшов в Кіровограді у вересні 1992 року. З того часу за сімнадцять років державної незалежності пройшло ХХІІ таких зльоти в більше ніж десяти містах України.

Юридична реєстрація нової громадської організації відбулося у травні 2000 року. Згідно з статутом Української геральдичної колегії (УГК) має широке членство, окремим положення УГК передбачено введення геральдичних рангів згідно з внеску у загальну справу відродження геральдики.

За роки нелегкого становлення УГК до її лав влилися свіжі здорові сили, з ініціативи та працею яких і створюється цей сайт, гостями, якого ви стали. За недовгі роки існування Української геральдичної колегії (УГК) створено геральдичний та вексіологічний реєстри колегії, де згідно з Кодексом УГК реєструються герби та прапори всіх бажаючих, за умови їх відповідності правилам геральдики та вексіології(прапорознавства), герби розроблені членами УГК та герби громадян України раніше зареєстровані в Матрикулі РГК. Свідоцтвом про згадану реєстрацію, за бажанням власника герба(армігера) чи прапора можуть бути отримані відповідні грамоти про реєстрацію міжнародного зразка.

Згадуючи про мотиваційні поштовхи, в геральдичному реєстрі УГК за № 1 зареєстровано особистий великий герб діючого під час утворення Президента України Леоніда Кучми. Але через низку обставин геральдичний диплом українського зразка не був вручений Президентові України.

Нині Українська геральдична колегія має своїх представників в багатьох регіонах України, які мають відповідні вірчі грамоти та геральдичні ранги. Українська геральдична колегія відкрита до співпраці і готова допомогти кожному пересічному українцеві мати власний герб. Українська нація – козацька, тобто лицарська, а значить мати власний герб має право кожний хто не забув свого коріння і не цурається слави прадідів. Геральдика в Україну прийшла з Європи і герби козацької старшини були широко поширені ще більше ніж 500 років тому. В Україні з тих часів діяло і магдебурзьке право. Тому справа відродження геральдики в центральноєвропейській державі Україна має свою ґрунтовну мотивацію та глибоке історичне коріння.


Переглядів: 12939 | Додав: graf | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 391 2 3 4 »
39 Владимир  
0
Открытая вакансия для тех кто ищет работу без опыта !
Девочки и мальчики От 16 до 60 лет.
Это не наркотики и не оружие.
Напиши мне в ТГ: https://t.me/A_Gold_Money

38 Travelerbed  
0
Fantastic web page you've got there. Stop by too my website

https://www.mistralbg.com/pochivki-turcia/antalia-belek почивки в турция лято 2024

ptmis+

37 Размещение отзывов  
0
Мы предлагаем услуги по написание и размещение положительных отзывов про Вас в интернете!!!

Работаем с самыми популярными площадками:
yandex.ru, google.ru, zoon.ru, yell.ru, otzyvru.com, ru.otzyv.com, 2gis.ru, hh.ru, pravda-sotrudnikov, spr.ru и многик другие.

Сайт https://otzyvtop.creatium.site/
Тел. 985-882-26-76
E-mail otzyv.top10@gmail.com

36 Артем  
0
Здравствуйте! Увеличиваю поток клиентов с онлайн карт!

Накрутка рейтинга на Авито/Яндекс/2гис/Маркетплейсы и др.

А так же:
- Реклама в Яндекс/Гугл, ВК и Инстаграм.
- Создание и СЕО сайтов.
- Авито продвижение.

Если интересно, пишите мне в WhatsApp: +7(962) 546-38-36

35 Дмитрий  
0
Платите за SEO-продвижение давно, но результатов все нет? Я помогу вывести любые запросы Вашего сайта в ТОП Яндекса за 5 дней! Бесплатный тест.

Кейсы и обратная связь: https://telegra.ph/Kejsy-po-bystromu-vyvodu-sajtov-v-TOP-04-09

С уважением, Дмитрий

34 Владислав  
0
Меня зовут Владислав, и я представляю команду Web Hero. Мы обнаружили несколько технических недочетов на вашем сайте, которые могут отталкивать ваших клиентов.

Наша команда готова приступить к исправлению этих проблем немедленно, чтобы ваш сайт работал безупречно.

Давайте обсудим возможности сотрудничества и наши предложения по улучшению вашего веб-ресурса. Просто оставьте заявку на нашем сайте: wbhr.ru, или свяжитесь со мной напрямую по адресу sale.tp1@wbhr.ru.

С уважением,

Владислав

Web Hero

33 Информационный ресурс  
0
Понимание текущих событий в судостроительной отрасли России имеет огромное значение для профессионалов и специалистов этой сферы. Новости и аналитика, публикуемые на отраслевом портале https://sudostroenie.info, помогают быть в курсе последних событий, тенденций и инноваций в судостроительной промышленности. Благодаря этому информационному ресурсу можно своевременно реагировать на изменения на рынке, принимать обоснованные решения и быть успешным в своей деятельности. Поэтому важно следить за обновлениями на портале https://sudostroenie.info и не упускать возможность получить актуальную информацию из первых уст.

32 СУ РИД  
0
Ценность компании определяется наработками и людьми, а не набором железа или недвижимости. Поэтому крайне важно правильно выявлять и управлять своими нематериальными активами (НМА). Каждая компания, которая создает продукт, является генератором РИДов. Правильный учет РИДов - гарантия стабильного будущего. Учет НМА в "СУ РИД" https://lp.ip-manager.ru - это просто и эффективно.

31 Ltn Led  
0
Светодиодные светильники от производителя! Экономия от 30% при гарантии 5лет!

с 2012 года осуществляем производство и продажу светильников.

Промышленное, уличное, офисное и взрывозащищенное направление.

Заменяем дорогие брендовые светильники именитых заводов.

Сэкономили 82млн руб клиентам в 2022 заменив светильники в проектах,

наш ассортимент и возможности Ltn-Led.ru

почта для обсчета смет - strou-plo77@yandex.ru

30 bigdata  
0
Перехватим клиентов с сайтов конкурентов из их CRM, мобильных приложений или с номеров компании на которые звонят клиенты.
в 10 раз дешевле яндекс директа.
Современные инструменты BigData позволяют узнать кто посещал сайты конкурентов или звонил им на телефон, чтобы работать именно с этой горячей аудиторией в режиме реального времени
контакты от 17 рублей. можем предоставить под обзвон от 17 руб или разослать SMS/ MMS/ Viber от 3,6 руб (только РФ)
звонки посетителям сайтов конкурентов в реальном времени, в течение 20 минут с момента посещения сайта или звонка конкуренту, по самой горячей аудитории.
Любые законные ниши, торговля, услуги, строительство, перевозки, привлечение работников, агентов, B2B, B2C и т.д.
100% легальный метод, никакие законы не нарушаем.
Доступная цена. договор. закрывающие документы.
также можем добыть базы клиентов или поставщиков конкурентов в B2B и B2C сфере
наш cайт https://bigdata.popupbiz.ru оставьте заявку
телеграм канал @bigdatapopupbizru
email bigdatabiz@mail.ru
телефон для связи 89529082087

1-10 11-20 21-30 31-39
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz